1. PROJE PAZARI

Katılım Koşulları

I. Proje Pazarı Katılım Koşulları

• Proje pazarına katılım ücretsizdir.
  • Üniversite ve araştırma kuruluşlarından il dışı katılımcılar için ulaşım ve konaklama giderleri katılımcı tarafından karşılanacaktır.
  • Projeler son kabul tarihi (1 Şubat 2018) saat 17:00’a kadar tarafımıza gönderilmesi gerekmektedir. Aksi halde proje değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Proje önerilerinde sayı sınırı yoktur.
  • Proje Pazarına bireysel ve ya ekip olarak başvuru yapılabilir. Ekip olarak başvurularda ekip lideri proje başvuru formunda belirtildiği şekliyle isminin önüne (*) ile belirtilmelidir.
  • Başarılı olan proje önerileri I. Proje Pazarı web sayfasında ilan edilecektir.
  • Katılımcılara etkinlik sonunda katılım belgesi verilecektir.
  • Proje sahiplerinden en az birinin (Ekip Lideri) projenin başında değerlendirme sırasında hazır bulunması gerekmektedir.
  • Posterler dikey 70 cm (genişlik) x 100 cm (yükseklik) boyutlarında hazırlanacaktır, prototip hazırlamada malzeme ve ölçek sınırlaması yoktur.
  • Prototip sergileyeceklerin poster gönderiminde prototip alan gereksinimini bildirmek zorundadır. Aksi halde alan ayrılmayacaktır.
  • Proje önerileri Türkçe veya İngilizce yapılabilir.
  • Katılımcıların posterleri ücretsiz bastırılacaktır.
  • I. Proje Pazarı etkinliğine daha önce ödül almış projeler katılabilir, fakat bu projeler herhangi bir kategoride ödül alamayacaktır.
  • Katılımcılar, etkinliğe  başvurarak projenin kendilerine ait olduğunu kabul ve beyan etmiş sayılır.
  • Proje Pazarına Akademisyenler, üniversitemiz veya yurtiçi diğer üniversitelerimizin, lisans ve lisansüstü öğrencileri, sanayiciler, kamu kurum ve kuruluşları personelleri, profesyonel olarak bu işle ilgilenenler proje ve fikirleriyle başvuru yapıp katılım sağlayabilecektir.
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, I. Proje Pazarı Etkinliği’ne katılan ve ödül alan proje önerilerini kurumsal kimlik çalışmalarının bir parçası olarak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ ni temsil edecek her türlü basılı materyal ve dijital ortamda, medya ve reklam çalışmaları ile promosyon ürünleri, kırtasiye malzemeleri, antetli kağıt, faks, pankart ve benzeri ortam ve faaliyetlerde kullanılıp çoğaltılabilecektir. Bu bağlamda, katılımcı ödül dışında herhangi bir telif hakkı talep edemeyecektir.
  • Etkinliğe katılan proje önerilerinin özgün olmaması, daha önce piyasaya sunulmuş veya benzer yarışmaya katılmış olmasından doğacak yasal sorumluluklar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Valiliği, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Diğer ortak ve iştirakçi kurum ve kuruluşlarını bağlamaz . Tüm sorumluluk katılımcıya aittir. Bu gibi durumlarda, gerekli tespitler sonrasında, yarışmanın ödülü iptal edilerek, kendisine verilenler geri alınır.
  • Proje Pazarı Yazım Kılavuzu ve katılım şartlarına uygun olmayan proje önerileri “Değerlendirme Kurulu” değerlendirmesine sunulmayacaktır.
  • I. Proje Pazarı’na katılanlar, “I. Proje Pazarı Katılım Koşulları” başlığı altında belirtilen tüm koşulları kabul etmiş sayılırlar.